Každý jednou začínal

Vítej,

 

určitě jsi, jako každý jiný hráč, čekal na tuhle zprávu. Nyní je tady a my ti s ní přinášíme nově spuštěný herní portál Hypen.cz.

 

Jako první server jsme si pro tebe připravili Sniper War. Ve zkratce se jedná o server, kde má každý hráč AWP. Hráči jsou rozděleni do dvou týmu a cílem je zneškodnit, co nejvíce nepřátel z protějšího týmu.

 

Pravděpodobně si říkáš, čím jsou naše servery výjimečné od ostatních serverů. Odpověď je jednoduchá. Pluginy na server si programujeme sami, což občas zabere dost času, ale nejsme nijak ani ničím omezeni, tudíž můžeme na server přidávat, co chceme. Už teď si myslíme, že máme dost unikátní server od ostatních serverů a tím to nekončí. Na server plánujeme přidávat mnohem víc promakanějších věcí a o budoucích věcech, na serveru či webu, můžeš rozhodnout i ty. Stačí se připojit na náš Discord server a hlasovat, případně podat návrh, co by sis na serveru představoval nového, případně co by si změnil k lepšímu.

 

Rádi bychom ještě podotkli, že server i web fungují v testovacím režimu a je možné, že se občas objeví nějaká chybička. Proto bychom byli rádi, kdyby jsi nám tyto chybičky psal na náš Discord server do místnosti "nahlásit-chybu", abychom tyto problémy mohli co nejrychleji odstranit.

 

Discord - https://discord.com/invite/WHvwekV

 

S pozdravem
tým Hypen.cz